Síla myšlenky je neviditelná jako semeno, ze kterého vyroste obrovský strom. Je však příčinou viditelných změn v životě člověka. (L.N.Tolstoj)

VMware představuje inovativní partnerskou spolupráci

Zveřejněno: 24. 07. 2014
Kategorie: VMware

Společnost VMware přišla nedávno s novým programem Partner Market Advantage, který má pomoci jejím firemním partnerům zvýšit marketingovou efektivitu a v konečném důsledku i výnosy. Na konci prvního kvartálu roku se partnerský program rozbíhal v Severní Americe a postupně se zabydluje i v ostatních regionech.

Idea pochází z partnerské strany

Toni Adams, viceprezident nového marketingového programu, odůvodňuje jeho vznik poptávkou ze strany partnerů. Společnost proto chtěla reagovat na požadavky spolupracovníků vytvořením řešení v e-sféře, které vylepší jejich marketingovou efektivnost.

Jak toho chtějí docílit?

V novém programu se vychází ze tří zásad. Prvním pilířem je udělat vše proto, aby byl úspěch dosažitelný, druhým je vysoce kvalitní, konzultativní přístup a třetím zvýšení poptávky přes pružnější přizpůsobování se potřebám zákazníků. Program aktivně poskytuje zpětnou vazbu na marketingové nástroje včetně digitálního marketingu – webové stránky a SEO – a pomáhá zlepšit to, v čem zatím nejsou nejlepší. Jejich marketingové výsledky porovnává s lídry v oboru.

Spolupráce se vyplácí

Nový program se setkal s pozitivním ohlasem. Spolupracující firmy si pochvalují tuto výhodu od VMware a její partnerský přístup považují za holistický, více strategický a promyšlený. Správná spolupráce přináší mnoho výhod. Koncem srpna 2014 se v rámci globální konference zaměřené na virtualizaci a cloud VMworld uskuteční Partner Day. Bude plný bohatého programu, seminářů zaměřených na zlepšení prodeje. Přilákají nové zákazníky a úspěšně rozšíří byznysu i virtualizační řešení, jakým je např. hybridní cloud.

O IT firmě VMware

VMware jako jedna z top firem poskytuje řešení v oblasti cloudu a virtualizace. Zjednodušuje provozování informačních technologií přes virtualizaci datových center, cloudu až po mobilní zařízení, a tak firmám umožňuje využívat služby z jakéhokoliv místa a kdykoliv. Je užitečná pro každého, kdo hledá inovativní a spolehlivé produkty. Společnost působí mezinárodně a byla založena v roce 1998 v Kalifornii (USA).

Více o VMwaver se dozvíte na našem blogu, prihlásením sa na odber novinke a naši kurzech 😉

Naše Kurzy VMWARE

VMW1
VMW2
VMW3
VMW4
VMW5
VMW6
VMW7
VMW8
VCP1
VCP2
VCP3