Síla myšlenky je neviditelná jako semeno, ze kterého vyroste obrovský strom. Je však příčinou viditelných změn v životě člověka. (L.N.Tolstoj)

Vyletí ptáček

Zveřejněno: 15. 04. 2014 | Autor:
Kategorie: ICT Pro

Líbí se Vám slečna vpravo nahoře na tomhle webu? Jo? Vůbec se Vám nedivím, mně se taky líbí. A to na rozdíl od Vás vím, že v reálu je ještě třikrát hezčí než na téhle fotce. Tři celé čtrnáctkrát – ať to zní trochu sofistikovaně. A trochu poeticky – jako výpočet obsahu bludného kruhu mužského okouzlení.

Jmenuje se Světlana a svému jméno dělá čest. Odstínem její pleti na téhle fotce se nedejte mást, grafik ujíždí na mulatkách a Photoshop toho dneska umí moc. Tak moc, že Světlana může být ráda, že grafik neujíždí na BBW. (Big Beautiful Woman – pro ty, kdo do toho nedělají. No nic, to jen na okraj.)

Fotit Světlanu na webové stránky popravdě nebylo úplně banální. Požralo to celý den. Problémy začaly už s nalezením vhodné polohy – minimálně polovina realizačního týmu dlouho nemohla přijmout myšlenku, že web školicího střediska musí mít maličko jiný face než web sdružení pro rozvoj tantrických technik.

Uplaceni lahví whisky byli fotograf a grafik nakonec ochotní ze svých představ ustoupit. Jak se však později ukázalo, šlo jen o zastírací manévr. Okamžitě ji začali rozlévat; pozornost věnovali především Světlanině sklínce. Hodinu nato pořizoval podroušený fotograf odvážné snímky podroušeného grafika, zatímco příjemně uvolněná Světlana jejich úsilí pobaveně koordinovala.

Ani druhý pokus o pořízení seriózních fotek půvabné kolegyně nepřinesl plody hned. Přestože se nám Radek pokoušel namluvit, že hustá mlha na 90 % snímků je jeho umělecký záměr, velmi brzy se ukázalo, že je to máslo. Petr, druhý z majitelů ICT Pro, s omluvným úsměvem, leč poměrně kvapně odvedl z místnosti svého syna, který na objektivu posvačil, a faux pass se pokusil zamluvit hovorem o počasí. Myslím ale, že jeho poznámka o dubnových mlhách v Žabovřeskách byla volená spíš méně uvážlivě.

Protože žádný z dalších návrhů („Tak já Světlanu nakreslím.“ „Poprosíme Saudka.“ a podobně) nebyl přijat úplně jednomyslně, už to vypadalo, že v pravém horním rohu našeho webu bude server z anfasu. Pak ale zrcadlovka povalující se na polici zaujala technika, co přišel na revizi kopírky. Že prý taky fotí. Že by si třeba tadyhle slečnu cvaknul.

Grafik to pak už jen trochu ztmavil. Jak už jsem říkal, ujíždí na mulatkách. Chcete vidět originál? Tak k nám přijďte na kurz 😉