Síla myšlenky je neviditelná jako semeno, ze kterého vyroste obrovský strom. Je však příčinou viditelných změn v životě člověka. (L.N.Tolstoj)

Pravidelné příspěvky na HR News a Management News

Zveřejněno: 24. 04. 2015 | Autor:
Kategorie: ICT Pro

Svět je v neustálém pohybu a informačně je v pohybu často více, než bychom si přáli. Snažíme se například o lepší životosprávu, tak s nadšením pojídáme celer pokrytý hromadou špenátu zakapaného výtažkem pryskyřice Croton Lechleri, zapíjíme to výluhem z Vilcacory a pak nám někdo řekne, že daleko lepší pro zdraví je ale drcený Ostropestřec mariánský, než nám to vzápětí vymluví a doporučí nový spásný produkt přírody, což nám však záhy vyvrátí jiná teorie doporučující očistu těla i duše kapkami Šišáku bajkalského, tak to nakonec celé vzdáme a vrátíme se ke konzumaci starého dobrého KFC.

V ICT Pro věříme, že za nás jsme alespoň z části napravili krutou skutečnost, a sice že kvalitních informací málo. Ptáte se jak? Uzavřeli jsme partnerství s vysoce čteným portálem pro profesionály v oblasti řízení lidských zdrojů – HR News a také s Management News, který zase čtou převážně manažeři na různých úrovních řízení.

Máme prostě slabost pro profesionály.

A protože máme co říct, a protože se řídíme mottem „…Strict Professinals“, pravidelně přispíváme na tyto portály články, které Vás nejen pobaví a poskytnou zajímavé informace z oblasti personalistiky i managementu, ale také Vás přinutí se na chvíli zamyslet nad okolnostmi, které se dotýkají i Vašich životů.

Přejeme příjemnou zábavu!

http://www.managementnews.cz/manazer/vedeni-lidi-a-tymu-id-147960/o-ladyli-jeste-mam-furu-casu-id-2443787

http://www.hrnews.cz/lidske-zdroje/personalni-marketing-id-148675/kvalitni-lektor-a-jak-ho-poznat-id-2405512